Bemiddeling

Naast zijn werkzaamheden als dressuurtrainer-en ruiter kan  Gerald ook voor u bemiddelen bij de aan- of verkoop van uw paard.

Het vinden van een geschikt paard is iets waar zorgvuldig naar gekeken moet worden, daar er vele factoren een rol spelen om een passende combinatie te vormen. Het is belangrijk dat de wensen van de (toekomstig) eigenaar en de mogelijkheden van een paard goed bij elkaar aansluiten. Het vergt inzicht en rust om het juiste paard bij een ruiter te vinden of vice-versa.

Ook in het geval dat u uw paard wenst te verkopen is het zaak aandachtig te kijken naar de mogelijkheden van uw paard, deze in kaart te brengen en een goede indruk te krijgen van de wensen van de mogelijke geïnteresseerden.

Zijn jarenlange ervaring en vele contacten in de paardensport  geven Gerald het nodige inzicht om u bij deze aan- of verkoop te adviseren.
Tevens is het mogelijk om binnen een kort tijdsbestek samen met Gerald diverse geschikte paarden te bekijken. Hierbij kan Gerald u begeleiden naar de diverse adressen en tevens zorgen voor passende overnachtingsmogelijkheden, alsmede een shuttleservice van en naar het vliegveld van uw keuze aanbieden.

Samen met u gaat hij zo op zoek naar een geschikte manier om het paard op de markt te brengen, of in uw stal te krijgen.

Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met Gerald op.

Foto: © Gert Brouwer
Disclaimer

FacebookEmail