Training

Wenst u een gedegen training van uw paard, thuis of op locatie, ook dan bent u bij Gerald aan het juiste adres.

Gerald is al jarenlang een veelgevraagde ruiter om deze training voor, desgewenst samen met u, op zich te nemen.
In overleg met u zal er een trainingsplan worden besproken om zo het paard verder te ontwikkelen en/of eventuele rijkunstige problemen te verhelpen.

Het doel hiervan kan natuurlijk verschillen en zal in samenspraak met u worden vastgesteld.

Zo bestaat er de mogelijkheid dat Gerald uw paard uit zal brengen op wedstrijden en/ of uw paard traint met als doel het paard voor verkoop beter op de markt te kunnen brengen.

Ook het trainen en voorbereiden van uw paard voor de diverse keuringen, shows en veilingen behoort tot de mogelijkheden.

Instructie

Naast zijn werkzaamheden als ruiter is Gerald ook een gedreven en gepassioneerd dressuurtrainer.

Zowel in groepsverband, bij diverse rijverenigingen, individueel bij u thuis of op locatie begeleid Gerald u en uw paard.
In de lessen wordt uitgebreid aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkelingen van u als ruiter, zowel fysiek als mentaal, maar ook aan de combinatie tussen u en uw paard om deze te optimaliseren.

Ook tijdens wedstrijden en in de voorbereiding hiervan begeleid Gerald u graag.

Clinic

Vanuit zijn passie voor de paardensport wordt Gerald ook regelmatig gevraagd als spreker op bijvoorbeeld (inter)nationale evenementen, rijverenigingen of in kleiner groepsverband om clinics te verzorgen.

Hierbij worden onder anderen de theoretische kant van het paardrijden, die Skala der Ausbildung, en de anatomie van het paard uitgebreid besproken aan de hand van een presentatie welke aansluitend in de praktijk onder het zadel wordt toegelicht.

De uitvoering van dit praktijkgedeelte kan zowel door Gerald zelf, één van zijn eigen leerlingen of door leerling(en) van bijvoorbeeld de rijvereniging plaatsvinden.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het geven van wedstrijd/proefgerichte clinics of een uitgebreidere serie clinics waarbij op verschillende momenten dieper op de diverse onderwerpen kan worden ingegaan.

Foto: © Masha Reijs
Disclaimer

FacebookEmail